Van ruwe data naar waardevolle informatie

Wij zijn gespecialiseerd in data-driven development, systeemkoppelingen (API’s) en kunstmatige intelligentie. We ontwikkelen dus software die wordt gedreven door data. Maar net zoals je met ruwe olie nog geen auto aan de praat krijgt, kun je ook met ruwe data weinig. Wij maken van uw data – en daar heeft u meer van dan u denkt – waardevolle informatie die de processen ondersteunt en waarmee uw bedrijf verder geoptimaliseerd wordt.

Programmeren wordt assembleren

Om het ontwikkelproces te versnellen en te verbeteren, halen we overal softwarecomponenten vandaan die we zo samenstellen dat er iets nieuws ontstaat. Programmeren wordt dus assembleren. Want snelheid is essentieel in deze accelererende wereld. Waarbij kwaliteit leidend blijft.

Wij van Gek van Software denken door onze klanten heen. Door in een sessie van een halve dag uw business goed te begrijpen en de beschikbare data te inventariseren, zien wij altijd mogelijkheden die nog niet zijn gespot om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen en te optimaliseren. Ik zie, Ik zie, wat jij niet ziet, noemen we zo’n sessie. Interesse? Stuur een mailtje, bel of – doe eens gek – kom bij ons langs.

Potje tafeltennis?

Concreter?

Geen uitdaging is ons te gek. Maar we kunnen ons voorstellen dat u toch zoekt naar concrete voorbeelden. Hebben we. Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan onze stories of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

We zijn gek van software en dol op goede gesprekken. Bel ons gerust om te praten over uw uitdagingen. Of kom langs. De koffie staat klaar. Iets anders mag ook.